Den digitala utvecklingen de senaste tjugo åren med Internets och bredbandets spridning, IoT och AI har lagt grunden till det digitaliserade interaktionssamhället.
Idag är det vanligt att både ungdomar, medelålders och den äldre generationen kommunicerar och interagerar med vänner och kollegor i Sverige eller andra delar av världen ansikte mot ansikte online.
Men trots en väl utbyggd infrastruktur i form av bredband, datorer, smartphones m.m. är nya sätt att mötas, arbeta, samarbeta, leda, utbilda, lära, vårda, behandla m.m. relativt ovanliga företeelser i våra företag och organisationer. Fortfarande sker mycket av den mellanmänskliga interaktionen och tjänsteleveransen enligt traditionella sätt, dvs fysisk förflyttning för att mötas ansikte mot ansikte på plats. En mycket bra mötesform, men samtidigt mycket tids- och resurskrävande med begränsad värdeskapande både för företag, kund och samhälle.
Alla våra utbildningar utgår från de nya möjligheter som digitaliseringen och IT/ICT-teknologier som förmedlar bild/ljud skapar för mellanmänsklig aktivitet ansikte mot ansikte online, dvs samarbete och samskapande/samproduktion i värdekedjor.
Vårt fokus ligger inte på ett speciellt system, utan på era behov och önskemål av digitalisering och verksamhetsutveckling, förändring, den personuppgifts- och integritetslagstiftning som gäller samt de nya möjligheterna som digitaliseringen skapar för ledare och medarbetare att åstadkomma profesionell aktivitet på nya sätt. Därför pratar vi om digitalisering och nya sätt och fokus är på ledare, medarbetare, digitalisering, innovation, värdeskapande och nyttorealisering.
Vi fokuserar på människa, IT/ICT och organisation, dvs. på materialiseringen/kultiveringen av digitaliseringen och nya/befintliga IT/ICT-teknologier i professionell aktivitet - nya sätt och nytt värdeskapande. I professionella samanhang är alla dessa tre dimensioner av avgörande betydelse för att ledare och medarbetare skall genom digitalisering, e-tjänster/onlinetjänster och nya sätt klara åstadkomma professionell aktivitet på nya sätt.
MitOrg Trollgatan 2 331 51 Värnamo Tel. +46 733 74 73 74 E-post: mitre.gjurovski(at)mitorg.se
MitOrg © 2008 - 2025